/ /

Odeon hírek

Július végén bezár a budapesti Odeon mozi

Július 31-ig lesznek programok a Hollán Ernő utcai Odeon moziban, utána csak a DVD-videó kölcsönző lesz nyitva. A Budapest Film Zrt. cégvezetője, Körösvölgyi Zoltán az MTI-nek elmondta: az ingatlant nem kívánják eladni, új üzemeltetőt keresnek.

// kárpát-medence

Filmalkotók kedvencei névvel indul filmklub Budapesten

Rendhagyó filmklubot szervez idén a budapesti Odeon Lloyd Mozi: az eseménysorozat témája most maguk az alkotók és kedvenc filmjeik. A vetítések szerdánként, 8 órakor kezdődnek. A filmklub első féléve Andy Vajnával és egyik kedvenc filmjével indul, utolsó vendégük pedig Tarr Béla lesz.

// kárpát-medence

Közösségi mozivá alakulna az Odeon

A hét négy napján a közösségi alapú filmforgalmazás ötletét kidolgozó Magyarhangya-csoport fogja üzemeltetni a budapesti Odeon mozit. Az első kiemelt programjuk Jancsó Miklós filmrendező kilencvenedik születésnapjához kapcsolódik.

// kárpát-medence

Március 15-től ismét Odeon Filmklub

Március 15-én forradalmi lendülettel kezdetét veszi az Odeon Kortárs Magyar Filmklub tavaszi vetítéssorozata, amely a februárban véget ért 41. Magyar Filmszemle legjobb játékfilmjeit mutatja be.

// kárpát-medence

Gasztrovizuális hétvége az Odeon Moziban

Július 31-e és augusztus 1-je között Étel, ital, film, zene névvel kétnapos gasztrovizuális programsorozatot rendez a budapesti Odeon-Lloyd Mozi a Nisi Masa, a Védegylet és a Tudatos Vásárlók Egyesülete közreműködésével. A gasztronómia iránt érdeklődőket filmvetítések, beszélgetések, fröccspult, bor- és ételkóstolók várják.

// európa

Friss magyar filmcsemegék az Odeonban!

A budapesti Odeon-Lloyd Mozi 2009. március 9-től kéthetente kortárs magyar filmklubbal jelentkezik. A tavasszal és ősszel zajló vetítéssorozat a magyar filmművészet legújabb alkotásait mutatja be, nagy hangsúlyt fektetve a pályakezdő fiatalok műveire.

// európa