/ /

Oscar2010 hírek

Nem lesz Avatar-paródia az Oscaron

Mégsem ad át díjat a vasárnapi Oscar-gálán Sacha Baron Cohen. A brit komikus azért nem hirdetheti ki egy kategória nyertesét, mert tervezett Avatar-paródiáján megsértődhetne James Cameron (SG.hu).

// hollywood

Két beszéddel készülhetnek az Oscar-győztesek

Új ötlettel szolgáltak az Oscar-gála szervezői az unalmas köszönőbeszédek elkerülésére: a jelöltek számára hagyományosan adott ebéden felkérték a művészeket, hogy két beszéddel készüljenek – tájékoztatott az MTI.

// hollywood

Oscar-jelölések 2010

Február 2-án, kedden kihirdették az Oscar-jelölések listáját. A legtöbb, kilenc-kilenc jelöléssel két film, az Avatar című sci-fi és A bombák földjén című háborús dráma büszkélkedhet. A díjakat a március 7-i gálán fogják átadni.

// hollywood

Magyarok kapják a technikai Oscart

A budapesti székhelyű Colorfront cég szoftverfejlesztői kiemelkedő teljesítményük eredményeként 2010. február 20-án átvehetik Los Angelesben Oscar-díjukat a hivatalos díjátadó gálán, a Lustre fényelő program kidolgozásáért és fejlesztéséért – tájékoztatott a One Média Hírügynökség.

// hollywood

Két házigazda a jövő évi Oscar-gálán

Egyszerre 2 műsorvezetője is lesz a 2010. március 7-én a Los Angeles-i Kodak Theatre-ben tartandó 82. Oscar-díjátadónak: Steve Martin és Alec Baldwin közösen látják majd el a feladatot – írja az EST.hu.

// hollywood