/ /

Pálfi györgy hírek

Vendégek a TIFF magyar napján

Csupa kakukktojásból állt össze az idei TIFF magyar napja, Bancolé Porumboiuval forgatna, és alig ismert rá a kész Délibábra, Pálfi György pedig mindenkinek kíván legalább egy olyan félévet , mint amilyenjük nekik volt, amíg a Szabadesés készült.

// kárpát-medence

Pálfi György és Nagy V. Gergő nyerte a Torino FilmLab forgatókönyv-versenyét

Pálfi György és Nagy V. Gergő elnyerte a Torino FilmLab Les Arcs Coproduction Village díját a The Voice című projektjükkel, amellyel a Torinói Filmfesztivál keretében, november 24. és 26. között megrendezett esemény Script&Pitch szekciójában vettek részt. A díjazott automatikusan bekerül az Arc 1950 Coproduction Village nevű fejlesztői műhelyre.

// nagyvilág

Torinóban versenyez a VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan

Holnap kezdődik a 32. Torinói Nemzetközi Filmfesztivál, amelynek versenyválogatásában Reisz Gábor diplomafilmje is indul. Az öttagú nemzetközi zsűri elnöke Ferzan Özpetek török filmrendező, forgatókönyvíró, a zsűri tagja lesz Pálfi György is.

// európa

Nem lesz Toldi-film

A Magyar Nemzeti Filmalap Filmszakmai Döntőbizottsága meghozta végleges döntését Pálfi György Toldi című filmje kapcsán: nem támogatja a projektet. Pálfi György a Facebookon reagált a döntésre.

// kárpát-medence

Három díjat nyert a Szabadesés Karlovy Varyban

A nemzetközi filmfesztivál versenyprogramjának a zsűrije Pálfi Györgynek ítélte a legjobb rendező díját és a különdíjat, emellett az Europa Cinemas zsűrije is a magyar versenyfilmet díjazta.

// nagyvilág