/ /

Paramount hírek

Tévésorozat készül a Truman show-ból

A Peter Weir rendezte népszerű mozifilmet – amelynek főszerepében Jim Carrey nyújtott emlékezetes alakítást – formálja tévésorozattá a Paramount stúdió.

// hollywood

Hitlerrel kollaborált Hollywood

Megdöbbentő felfedezéssel állt elő új könyvében egy fiatal ausztrál történész, Ben Urwand. The Collaboration: Hollywood’s Pact with Hitler (A kollaboráció: Hollywood paktuma Hitlerrel) című munkájában ugyanis nem kevesebbet állít, mint hogy az amerikai álomgyár együttműködött Adolf Hitlerrel és a náci rendszerrel.

// hollywood

Tweetelj a Parajelenségekért!

Egyedülálló akciót indított a Paramount stúdió: tweetelésre buzdítja a Parajelenségek-sorozat rajongóit, s az első 20 városban, ahonnan a legtöbb üzenet érkezett, három nappal a hivatalos világpremier előtt, azaz október 18-án mutatják be a Parajelenségek 3-at. Az akció neve Tweet to See It First, azaz Tweetelj, hogy elsőként láthasd.

// nagyvilág

Újabb szuperhősfilm készül

Denevérember, Vasember, Pókember és Superman vetélytársat kap a moziban: a Paramount stúdió a The Mighty című szuperhősös képregény megfilmesítését tervezi.

// hollywood

Animációs műhelyt nyit a Paramount

Saját animációs műhelyt nyit a Paramount filmstúdió, az első produkció 2014-ben kerül a mozikba. A stúdiót vezető Brad Grey szerdai bejelentése szerint a Viacom csoporthoz tartozó filmstúdió Paramount Animation néven indítja el új vállalkozását. A tervek szerint évi egy animációs filmmel akarnak előrukkolni, és produkciónként százmillió dolláros költséggel kalkulálnak.

// hollywood

Paramount – Skydance: 350 milliós szerződés

4 évre szóló szerződést kötött a Paramount filmstúdió a Skydance Productions nevű filmgyártó céggel, melynek értelmében utóbbi vállalat évente 4-6 nagyköltségvetésű akció- és kalandfilmet, illetve közepes költségvetésű komédiát készít a stúdió égisze alatt. (EST.hu)

// európa