Sam Mendes mint Bond-rendező? Sam Mendes mint Bond-rendező?

Sam Mendes mint Bond-rendező?

Egyes értesülések szerint Sam Mendes, az Amerikai szépség, A szabadság útjai és a Továbbállók rendezője készítheti a következő, 23. Bond-filmet, melyben Daniel Craig visszatér 007-esként. A film bemutatását 2011 novemberére ígérik.

A legutóbbi hírek szerint A királynő és a Frost/Nixon írója, Peter Morgan is bekerült a legújabb James Bond-mozi Neal Purvis és Robert Wade alkotta írói csapatába. A legújabb értesülések pedig arról szólnak, hogy újabb újonc csatlakozhat a stábhoz: a producerek állítólag Sam Mendest akarják megnyerni rendezőnek – írja az EST.hu.

A The Hollywood Reporter szerint a tárgyalások már folynak a direktor és a gyártók között. Az egyelőre Bond 23 munkacímen futó projekt forgatását júniusban akarják elkezdeni, a filmet pedig 2011. november 18-án tervezik bemutatni az amerikai mozikban.

A szuperkémmozi munkálatai a jelek szerint haladnak, annak ellenére, hogy nemrég a gyártó stúdió MGM anyagi gondjairól és esetleges eladásáról lehetett hallani. Az egyébként valószínű, hogy a Sony gyártópartnerként ismét beszállna a produkcióba.

Sam Mendes neve elég meglepő választás a filmesek részéről, és várhatóan sokkolni fogja a 007-es-rajongókat. Az Oscar-díjas Mendes korábban még sosem rendezett akciófilmet – olyan művekkel hívta fel magára a figyelmet, mint az Amerikai szépség, A kárhozat útja, A szabadság útjai vagy legújabb munkája, a Továbbállók című road movie. 2005-ös alkotása, a Bőrnyakúak ugyan az Öböl-háborúban játszódik, de ez sem tekinthető akciófilmnek, mivel épp a háború unalmát ábrázolja.

Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat