/ /

Sci-fi hírek

Az Élet forgatókönyvírói franchise-ot terveznek

Alig mutatták be az Élet (Life) című, horrorelemekkel megtűzdelt sci-fit – március 24. óta vetítik a mozik világszerte, Amerikában is ekkor debütált –, kiderült, hogy az űrállomás kutatóinak története (és rettenete) folytatódni fog.

// hollywood

A T-Rex visszatér

„Visszahívták” a Jurassic Worldbe a Jurassic Park egyik legjelentősebb szereplőjét, a T-Rexet: ugyanazt a ragadozó dinót fogjuk látni, amelyik a 22 évvel ezelőtti filmben felbukkant.

// hollywood

George R. R. Martin új sorozatról egyeztet az HBO-val

A szintén HBO-produkcióban készült Trónok harca irodalmi alapjaként szolgáló regények szerzője most sci-fin dolgozik. A címe Captain Cosmos, a története 1949-ben játszódik, egy olyan időszakban, amikor a tévé épp az amerikai nagyközönség meghódítására készült.

// hollywood

Mulder és Scully visszatér

13 évnyi kihagyás után eredeti szereplőivel tér vissza a televíziók képernyőjére az X-akták című kultikus sci-fi sorozat.

// hollywood

Kirk kapitány fegyvere 231 000-et ér

A 60-as évek kedvelt tévésorozata, a Star Trek Kirk kapitányának phaser nevű fegyvere 231 000 dollárért cserélt gazdát egy szombati árverésen Los Angelesben.

// hollywood

Luke, Han Solo és Leia az új Star Warsban?

Az eredeti trilógia három főszereplője, Harrison Ford, Mark Hamill és Carrie Fisher is visszatér a nemrég Disney-égisz alá került, újrainduló Csillagok háborúja hetedik részébe.

// hollywood