/ /

Star trek hírek

2017-ben jön a Star Trek új évada

Az észak-amerikai képernyőkön 2017-ben dubütáló új széria producere Alex Kurtzman, aki a franchise két utóbbi részének társforgatókönyvírója és producere volt.

// nagyvilág

Kirk kapitány fegyvere 231 000-et ér

A 60-as évek kedvelt tévésorozata, a Star Trek Kirk kapitányának phaser nevű fegyvere 231 000 dollárért cserélt gazdát egy szombati árverésen Los Angelesben.

// hollywood

Star Trek rajongókból él a kanadai Vulcan városa

1915-ben a Canadian Pacific vasúthálózat egy földmérője választott nevet egy albertai területnek, Kanadában, amelyet Vulcannak keresztelt el. Akkor még nem tudhatta, hogy később a Star Trek tévésorozat sikere miatt az általa elnevezett terület idegen lények otthonává válik. (travelline)

// nagyvilág

Aktuális témák a Star Trek 2-ben

Még be sem mutatták az új Star Trek-mozit, amikor már tudni lehetett, hogy a filmesek elkészítik a folytatását is. Az április eleji bejelentés óta azonban nem nagyon lehet hallani a projektről.

// hollywood

Mobiltelefonon a Star Trek

A mobiltelefonok képernyőjére is beszáll az Enterprise űrhajó. Az Electronic Arts Mobile legújabb játéka ugyanis a nemrég mozikba került Star Trek film alapján készült: akciódús jelenetek és új kihívások a világűrben – tájékoztatott a Red Lemon Media.

// nagyvilág