/ /

Steven soderbergh hírek

Hilary Swank Soderbergh-gel fog forgatni

Két Oscar-díjas alakítás (Boys Don't Cry, Million Dollar Baby) után a színésznő az utóbbi években csupa olyan filmben játszott, aminek nem volt túl jó a kritikai visszhangja vagy/és bukott a kasszáknál.

// hollywood

Steven Soderbergh szünetet akar tartani

A cannes-i filmfesztiválon szervezett sajtótájékoztatón a rendező versenyben levő filmjéről, a Behind the Candelabráról beszélt, és elmondta, hogy szünetet szeretne tartani.

// európa

Összeállt a cannes-i versenyprogram

19 film került az idei Cannes-i Fesztivál versenyprogramjába, köztük Joel és Ethan Coen, Roman Polanski, Steven Soderbergh és Paolo Sorrentino új filmjei. A fesztivál 66. kiadását május 15. és 26. között szervezik meg.

// európa

Soderbergh januárban felhagy a „fontos filmekkel”

Magic Mike című vígjátéka pénteki észak-amerikai debütálása előtt Steven Soderbergh filmrendező ismét megerősítette, hogy komolyan gondolta visszavonulását, januártól alkotói szabadságot engedélyez magának.

// hollywood

Összeállt Soderbergh Liberace-filmjének stábja

Összeállt a híres amerikai előadóművész, Liberace életét bemutató televíziós film stábja: a Steven Soderbergh rendezésében készülő produkcióban Michael Douglas a főhőst, Matt Damon annak fiatal szerelmét játssza.

// hollywood

Fóbiát okozott a Soderbergh-film

Mániákus kézmosó lett saját filmje, a Fertőzés miatt Steven Soderbergh, sőt a közös munka előrehaladtával a mű több sztárja is egyre gyakrabban mosott kezet, egyre több vitamint szedett és nem szívesen ért hozzá kollégáihoz.

// nagyvilág