/ /

Szuperhős hírek

Ilyen lesz Aquaman

A film rendezője, Zack Snyder a Twitteren tette közzé az első képet a Jason Momoa alakította szuperhősről. A karakter a Batman v Superman: Dawn of Justice című filmben fog felbukkanni, várhatóan jövő márciusban.

// hollywood

Újabb szuperhősfilm készül

Denevérember, Vasember, Pókember és Superman vetélytársat kap a moziban: a Paramount stúdió a The Mighty című szuperhősös képregény megfilmesítését tervezi.

// hollywood

Ismét kormányzó lesz Schwarzenegger

Új szuperhős van születőben: a Pókember egyik megálmodója, Stan Lee A kormányzó (The Governator) című képregény és rajzfilm hősfigurájának megalkotásán dolgozik, amelyet Arnold Schwarzeneggerről mintáz. A rajzfilmhez is ő adja majd a hangját – nyilatkozta az Entertainment Weeklynek az osztrák származású színész.

// európa

Felkerült a netre az új X-Men-film

Kiszivárgott és felkerült a világhálóra az X-Men kezdetek: Farkas című, világszerte április végén bemutatandó, Hugh Jackman főszereplésével készült filmnek egy csaknem kész verziója – írja az EST.hu.

// hollywood

Özönlenek a Marvel-szuperhősök

Felsorakoztak a Marvel képregény-univerzum hősei – film formájában. A képregények rajongói néhány évre előre el vannak látva adaptációkkal, izgatottan lehet várni, hogy mi sül ki majd belőlük.

// hollywood