/ /

Tábor hírek

Filmes tábor a Szilágy megyei Zsobokon

A Filmművészet, fotóművészet, média szakon első évet végző évfolyam dokumentumfilmes nyári gyakorlatára 2010. július 22-30. között kerül sor a Szilágy megyei Zsobokon. A korábbi évek gyakorlata szerint a Bethesda Gyermekotthon biztosítja a szállást és az állandó előadótermet, ahol a szemináriumi megbeszélésekre és filmvetítésekre kerül sor. (erdély.ma)

// kárpát-medence

Képköznapok tábor Dunaszekcsőn

A Control Stúdió Filmegyesület és a Dunaszekcsőért Alapítvány hetedik alkalommal rendezi meg nyári filmes rendezvényét a Képköznapokat. Céljuk elsősorban az amatőr és független filmesek támogatása. A táborban készült filmeket szakmai zsűri értékeli ill. további fórumokat biztosítanak az elkészült munkák bemutatására.

// kárpát-medence

Vége a 8. Filmtett-Duna Műhely Alkotótábornak

Múlt hétvégén lezárult a Filmtett – Duna Műhely Alkotótábor 8. kiadása. A csíkszépvízi Kishavas panziót közel két hétig ellepő, több mint félszáz táborlakó a vártnál sokkal több, összesen 22 filmet készített el – animációs és kisjátékfilmeket egyaránt. A tábor hangulatát tükröző fényképválogatást, a résztvevők névsorát és további érdekességeket megtalálod az idei tábor weboldalán!

// európa