/ /

Terminator hírek

Ők a TIFF reklámarcai

Harmadszor dolgozott egy román származású brit alkotópáros, Anton és Damian Groves a Transilvania filmfesztivál arculatán. Az idei kezdeményezés egyedülálló volt a fesztivál történetében: sztárhasonmásokat kerestek Kolozsváron.

// kárpát-medence

Most már biztos: új Terminátor-trilógia lesz

Azt már régen lehetett tudni, hogy lesz ötödik Terminator-film is, de a Paramount nemrég bejelentette, hogy egy teljesen új, önálló trilógiával készülnek, amiben Schwarzenegger is szerepelni fog.

// hollywood

Gazdára lelt a Blade Runner pisztolya

Ridley Scott Szárnyas fejvadászának híres fegyvere, a Hero Blasterként ismert pisztoly 225 000 dollárért kelt el egy múlt heti Los Angeles-i árverésen. Az elárverezett hollywoodi ereklyék közül Harison Ford fegyvere biztonyult a legdrágábbnak.

// európa

A Terminátor halhatatlan

Az amerikai National Film Registry beválogatta a Terminátor első részét azon filmek közé, amelyeket kulturális, történelmi vagy esztétikai szempontból maradandónak talált, tudósít a Variety.

// hollywood

Schwarzenegger a Terminator 4.-ben?

Amióta készül a Terminátor sorozat negyedik része (mely a készítők szándéka szerint egyben egy új trilógia kezdetét is jelentené), az egyik legfontosabb és legtöbbször felmerült kérdés, hogy vajon felbukkan-e benne Arnold Schwarzenegger.

// hollywood