/ /

Transformers hírek

Jön még legalább négy Transformers film

A következő évtizedben legalább négy darabbal fog bővülni a népszerű sci-fi franchise, árulta el Stephen J. Davis, a Hasbro Studios vezetője egy cannes-i rendezvényen.

// hollywood

Megvan az új Transformers-lány?

Otthagyta a franchise-t a Transformers-filmek női sztárja, a Mikaela Banest játszó Megan Fox, így új főszereplőnőről kell gondoskodni a 3. részre. A filmesek állítólag már meg is találták az utódot. (EST.hu)

// hollywood

Bay keres a legjobban Hollywoodban

A Transformers-franchise Hollywood leggazdagabbjává tette Michael Bayt. A direktor olyan kollégáit előzte meg, mint Steven Spielberg vagy James Cameron. Egy felmérés szerint ugyanis Bay kereste a legtöbbet 2009-ben a moziiparban – részletezi az EST.hu.

// hollywood

Arany Málna-jelölések 2010

Az Oscar-jelölések kihirdetése előtt egy nappal bejelentették az Arany Málna-nominációkat. A legrosszabb filmes teljesítményeknek járó „elismeréseket” idén 30. alkalommal adják át, a hagyományoknak megfelelően az Oscar-gála előestéjén – írja az EST.hu.

// hollywood

Jó évet zárt Hollywood

Rekord összegű, 10,61 milliárd dolláros bevétellel zárta az évet az Álomgyár – ez 8 százalékkal több, mint 2008-ban – írja az EST.hu. Az eladott mozijegyek száma pedig 4 százalékkal emelkedett, ezzel azonban nem sikerült megdönteni a 2002-es rekordot.

// hollywood