/ /

Tres courts hírek

Tegnap kezdődött a Très Courts nagyon rövid filmek fesztiválja

46 filmmel a nemzetközi válogatásban és 22 alkotással a romániai versenyben startol ma a Très Courts Nagyon Rövid Filmek Fesztiválja, amely a világ száz városában zajlik párhuzamosan. Romániában, Magyarországon, Szlovákiában és Moldovában a Francia Kulturális Intézet koordinálja a fesztivált; az országból 20 város vesz részt benne.

// kárpát-medence

Hamarosan rajtol a Nagyon Rövid Filmek Fesztiválja

Május 6. és 8. között idén is megszervezik a Nagyon Rövid Filmek Nemzetközi Fesztiválját (Festival International des Très Courts), mely 15 ország 70 városában fog zajlani. A Francia Kulturális Központ által szervezett fesztiválon nagyon rövid, maximum 3 perces filmek vesznek részt. Idén a résztvevők sora új városokkal bővült, csatlakozott a hálózathoz Pozsony, Csíkszereda, Beszterce és Segesvár.

// európa

Nagyon Rövid Filmek Fesztiválja

Május 7. és 9. között idén is megszervezik a Nagyon Rövid Filmek Nemzetközi Fesztiválját, mely 13 ország 80 városában, köztük 26 romániai városban fog zajlani. A Francia Kulturális Központ által szervezett fesztiválon nagyon rövid, maximum 3 perces filmek vehetnek részt – egyéb (műfaji) megkötés nincs.

// kárpát-medence