/ /

Verseny hírek

Többszáz iskolában használják Jankovics Marcell videoelőadásait

A Mozinet Online Kortárs Mozgóképmagazin a 2012–2013-as tanévben is meghirdette a középiskolás korosztálynak szóló mozgóképismereti vetélkedőjét, amely ezzel a 7. évébe lépett. Az oktatási program az évek során többezer diáknak nyújtott lehetőséget arra, hogy játékos formában, de magas színvonalon mélyítse el filmtörténeti és filmelméleti tudását.

// kárpát-medence

Reklámfilmkészítő versenyt hirdet a T-Mobile

Jó ötlet és kreativitás – elsősorban ezekre lesz szüksége annak, aki részt vesz a T-Mobile új, Az én reklámom című reklámfilmes pályázatán. A mobilszolgáltató a szélessávú mobilinternet-szolgáltatás témakörét feldolgozó reklámfilmes versenyt hirdet, újszerű, egyedi ötleteken alapuló alkotások készítésére. A fődíj egy 1 millió forint értékű bankkártya, míg a közönségdíj nyertese egy 200 ezer forint értékű bankkártyával lehet gazdagabb – tudhatjuk meg az EST.hu-ról.

// kárpát-medence

Erdélyi alkotók a szemlén

Lakatos Róbert: Bahrtalo! Jó szerencsét! a nagyjátékfilmek versenyében, valamint Felméri Cecília Kakukk című, a Sapientia EMTE-n készült vizsgafilmje a 39. Magyar Filmszemle kisjátékfilmes versenyporgramjában.

// kárpát-medence

A 39. Magyar Filmszemle programja

Január 28. és február 5-e között az idei filmszemle központi vetítései a Mammut mozi termeiben és a Millenáris nagytermében zajlanak. Lesznek viszont külön programok és vetítések az Uránia Nemzeti Filmszínházban és a Bem moziban is.

// európa