/ /

Warner bros hírek

Távol-Keleten tapogatóznak a nagy hollywoodi stúdiók

A Warner Bros. Pictures gyártott már helyi produkciókat Németországban, majd Olaszországban, sőt egy ideje Japánban is jelen van, tovább szeretne terjeszkedni, és helyi projekteket tervez a dél-koreai nézőközönség számára. További két hollywoodi filmgyártó cég, a Village Roadshow Pictures, valamint a 20th Century Fox is ráállt a Korea témára. 

// nagyvilág

Hugh Jackman felcsap kalóznak

Feketeszakállt, a kalózvezért alakítja Hugh Jackman ausztrál színész egy új Pán Péter-filmben – számolt be róla egy sydneyi napilap.

// hollywood

Késlelteti a magyar bemutatókat a Warner Bros. a kalózok miatt

Miután az elmúlt néhány hónapban a Sony Pictures, a 20th Century Fox és a Warner Bros. Pictures filmjeinek első kalózkópiái mind Magyarországról kerültek fel az internetre, a Warner úgy döntött, késlelteti a magyar bemutatókat, ezentúl csak a világpremier után nézhetjük majd meg a legnépszerűbb filmeket  – írja az index.hu.

// kárpát-medence

Közeleg az Óz, a nagy varázsló remake-je

A Warner Bros. a klasszikus Óz, a nagy varázsló (Óz, a csodák csodája) feldolgozását tervezi. A Victor Fleming-féle, Judy Garland Dorothy-jával készült 1939-es változat forgatókönyvét vennék alapul, amely bár a legismertebb, mégsem az első filmes megvalósítása L. Frank Baum történetének. A Warner elmondása szerint már felvették a kapcsolatot Robert Zemeckis-szel (Karácsonyi ének, Forrest Gump) az esetleges rendezés ügyében. (moziplussz)

// hollywood