/ /

Woody allen hírek

Új, mindeddig ismeretlen Hitchcock-cameókra bukkantak

Amerikai filmekhez forgatott, de a végső verzióba végül be nem vágott filmdarabkákon fedezte fel a mester jellegzetes, pocakos alakját két filmtörténész, aki különböző filmklasszikusok DVD- és BluRay-kiadásaihoz keresett bónuszanyagokat a stúdiók vágószobáiból, nyersanyagraktárából.

// hollywood

Woody Allen-múzeum nyílhat Barcelonában

Woody Allen életét és munkásságát bemutató múzeumot nyitnának Barcelonában – erről az ötletgazda Jaume Roures beszélt ma a TV3 katalán tévécsatornának.

// európa

Woody Allen első tévésorozatát tervezi

Az Annie Hall és a Blue Jasmine rendezője az Amazon megrendelésére készítené el első televíziós filmsorozatát. A projektnek egyelőre nincs címe, de valószínűleg jövőre elkészül.

// hollywood

Harmadik Golden Globe-ját sem veszi át Woody Allen

Woody Allen soha nem megy el díjátadókra, négy Oscarját és két Golden Globe-díját sem vette át személyesen. A következő Golden Globe-gálán Allen egykori alkotó- és élettársa, Diane Keaton veheti át helyette a díjat.

// hollywood

Emma Stone-nal tárgyal Woody Allen

Bár még csak júliusban készül bemutatni új filmjét, a Blue Jasmine című filmdrámáját, a 77 éves rendező a következő filmjét tervezi. Dél-Franciaországban tervez forgatni, a főszerepről Emma Stone színésznővel tárgyalnak.

// hollywood

Ismét New York-ban forgatott Woody Allen

Blue Jasmine címmel kerül mozikba Woody Allen legújabb filmje, amelyet az amerikai rendező európai alkotásainak ciklusa után újra New Yorkban forgatott. A főszereplők között Cate Blanchett és Alec Baldwin neve is megtalálható.

// nagyvilág

Woody Allennek nem tetszenek a saját filmjei

A To Rome with Love című filmjének bemutatójára Los Angelesbe érkezett Woody Allen elmondta, hogy soha egyetlen filmjével sem volt elégedett, egyikük sem tetszett neki, saját magát pedig egy főztjétől undorodó séfhez hasonlította.

// hollywood

Amerikában forgatja következő filmjét Woody Allen

Az Egyesült Államokban forgatja következő nagyjátékfilmjét Woody Allen. Az elsődleges helyszín San Francisco, de néhány jelenetet New Yorkban vesznek majd fel – ismertette terveit a rendező Rómában, a To Rome With Love című filmjének világpremierjét követő sajtótájékoztatóján.

// hollywood