/ /

Workshop hírek

Dokumentumfilmes workshop a Sapientián

Dokumentumfilmes műhelyt hirdet a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem. A workshop vezetője Bálint Arthur operatőr, rendező. A részvétel ingyenes, a jelentkezési határidő péntek, május 3., éjfél. 

// kárpát-medence

BuSho workshop, spot- és plakátverseny

A BuSho újra spot- és plakátversenyt hirdet, melynek során a KÖRHINTA vagy az ÖZÖNVÍZ témákban 30 másodperces és egyperces rövidfilmeket, valamint plakátokat vár. Mindenki nevezhet kortól, nemtől és vallási hovatartozástól függetlenül. Az első három helyezett valamennyi kategóriában a 7. GomBuSho egy hetes összművészeti nyári workshopon történő térítésmentes részvételt nyerhet. Valamennyi beküldött alkotást levetítésre és kiállításra kerül a 9. BuSho fesztiválon. A beküldési határidő: 2013. március 15. További információk itt.

// kárpát-medence

Kolozsvárra érkezik Jankovics Marcell

Rendezője jelenlétében vetíti ma este 18.30-as kezdettel Jankovics Marcell Az ember tragédiája című animációs filmjét a kolozsvári Ffest. Délelőtt animációs workshopra várják az érdeklődőket.

// kárpát-medence

Animációs workshop Tusványoson

A Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem idén is sátras jelenlétet tervez a Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáboron. A 2011. július 19–24. közötti rendezvényen 4 napig érdekes előadásokkal, workshopokkal, játékokkal és sok más vonzó programmal csábítják sátrukhoz a nyaralókat.

// kárpát-medence

Moving Districts Európai Audiovizuális Workshop

A 2009-es Think Twice nemzetközi workshop után idén tavasszal is Magyarországra érkeznek fiatal filmesek Európa négy országából, hogy részt vegyenek az EUShorts csapata által szervezett Moving Districts nemzetközi workshop egy hetes programján. Az izlandi, francia, angol és lengyel fiatalok mellett fiatal magyar alkotók is részt vesznek a műhelymunkában. (prae)

// kárpát-medence

Szuper 8-as és 16mm-es film workshop lesz Budapesten

2011. március 11. és március 20. között interaktív workshopot tartanak Budapesten, az ArtBázis Összművészeti Műhelyben – mindenkinek, aki érdeklődik a szuper 8-as és 16mm-es technológiák illetve az analóg filmkészítés iránt!

// kárpát-medence