/ /

World of shorts hírek

Megjelent a World of Shorts rövidfilmes magazin cannes-i száma

A Daazo rövidfilmes honlap gondozásában megjelenő World of Shorts magazin legújabb számában a cannes-i filmfesztiválra fókuszál. A filmfesztiválon nyomtatott formában is elérhető, különleges illusztrációkkal teli kiadvány a szemle rövidfilmes programjának bemutatásán kívül elsősorban a kisfilmtől az első nagyjátékfilmig vezető úttal foglalkozik, valamint átfogó fesztiválkörképet is kínál.

// kárpát-medence

Megjelent a World of Shorts cannes-i lapszáma

A Daazo kisfilmes honlap gondozásában megjelenő, angol nyelvű World of Shorts magazin legújabb számában a Cannes-i Filmfesztiválra fókuszál. A filmfesztiválon nyomtatott formában is elérhető kiadvány ezúttal a filmes világ folyamatos változását, a képzéseket és a crossmédiát mutatja be.

// kárpát-medence

Megjelent az új Daazo-lapszám

Megjelent a Daazo.com rövidfilmes magazinjának, a World of Shorts-nak a cannes-i kiadása: a legújabb WOSH a Cannes-i Filmfesztivál rövidfilmes programjával foglalkozik, az interjúk és a cikkek mellett a kisfilmes rendezők idén is bemutatták rajzkészségüket, a népszerű Mapping your mind rovatban ugyanis a filmjeiket rajzolták le.

// kárpát-medence

Visegrad Shorts on Tour – Hat kisfilm nézőt keres

Hat kisfilmet és alkotót turnéztat a Daazo.com a visegrádi országokban - a budapesti díjátadón gazdára talál az 1000 eurós fődíj és a visegrádi országok együttműködési lehetőségeit is feltérképezik a Titanic Fesztivál keretében rendezett kerekasztal-beszélgetésen. A magyar résztvevő Csuja László Foszfor című filmjével.

// kárpát-medence