/ /

Zöld holló hírek

Ma indul a Hunnia 22 Filmklub

Hunnia 22 néven új filmklubbal jelentkezik a Zöld Holló Egyesület. Az április 28-án induló vetítéssorozat, melynek témája: Nők a pálya kezdetén, a kortárs magyar filmes szakma jeles fiatal női alkotóit kívánja bemutatni.

// kárpát-medence

Ma indul a Zöld Holló Filmklub az Örökmozgóban

A budapesti Örökmozgó Filmmúzeumban működő Zöld Holló Filmklub február 16-án induló vetítéssorozat egy-egy rendező tematikusan vagy formailag egymáshoz kapcsolódó rövid- és egészestés filmjét mutatja be, a hatvanas évektől napjainkig válogatva a magyar film történetéből.

// kárpát-medence

A 90-es évek kultuszfilmjei a Zöld Holló filmklubban

Folytatódik az Országos Diákzsűri Zöld Holló Filmklubja tizenkét részes magyar kultuszfilm-sorozata a budapesti Örökmozgó Filmmúzeumban. A péntekenként 18:30-kor kezdődő vetítések a 60-as évektől az ezredfordulóig terjedő időszak korhangulatait idézik fel, bemutatva a korabeli könnyűzenei élet emblematikus szereplőit is.

// kárpát-medence

A 80-as évek kultuszfilmjei a Zöld Holló filmklubban

Folytatódik az Országos Diákzsűri Zöld Holló Filmklubjának 12 részes magyar kultuszfilm-sorozata a budapesti Örökmozgó Filmmúzeumban. A péntekenként 18:30-kor kezdődő vetítések a 60-as évektől az ezredfordulóig terjedő időszak korhangulatait idézik fel, hangsúlyt fektetve a korabeli könnyűzenei élet emblematikus szereplőinek bemutatására.

// kárpát-medence

A Zöld Holló filmklub októberi műsora

Az Országos Diákzsűri Zöld Holló Filmklubja tizenkét részes magyar kultuszfilm-sorozatot indított a budapesti Örökmozgó Filmmúzeumban. A péntekenként 18:30-kor kezdődő vetítések a 60-as évektől az ezredfordulóig terjedő időszak korhangulatait idézik fel, nagy hangsúlyt fektetve a korabeli könnyűzenei élet emblematikus szereplőinek bemutatására.

// kárpát-medence

A Zöld Holló filmklub szeptemberi műsora

Az Országos Diákzsűri Zöld Holló Filmklubja tizenkét részes magyar kultuszfilm-sorozatot indított a budapesti Örökmozgó Filmmúzeumban szeptember 12-én Keleti Márton Esős vasárnapjának vetítésével.

// kárpát-medence