/ / /

Sheffieldi MeetMarket

Forgatókönyvbörze pályázat (filmes pályázat)

http://www.sheffdocfest.com/view/meetmarket


Szeptember 19-ig várja a pályázókat Európa legnagyobb dokumentumfilm-fesztiváljának pitching fóruma, a sheffieldi MeetMarket, ahol az alkotók számos érdeklődő gyártóval ismertethetik elképzeléseiket, terveiket. 

A Doc/Fest, Nagy-Britannia legnagyobb nemzetközi dokumentumfilmes vására ezúton is felhívja a figyelmet egyedülálló kezdeményezésére: a MeetMarket pitch fórumon előre egyeztetett, találkozásokra van lehetőség, ahol dokumentumfilmesek szemtől szemben tájékoztathatják legújabb, legkülönlegesebb terveikről brit és más nemzetközi producerek, forgalmazók, a filmes piac meghatározó szereplői  tucatjait - több mint 80 résztvevő vár ötletekre éhesen.

A MeetMarket előnye, hogy az ígéretes ötletekre könnyen lecsaphatnak az érdkelődők, és segíthetik a gyártás továbbfejlődését fejlesztéstől a konkrét gyártásig.

A tavalyi találkozó mérlege eddig több mint 4,3 millió font - ilyen értékben valósultak meg az itt folytatott tárgyalások eredményeképpen dokumentumfilmek. A MeetMarket tehát egy egyedülálló, izgalmas, hasznos lehetőség arra, hogy a legjobb filmötletek tulajdonosai megosszák a terveiket az igazán fontos döntéshozókkal. Az idei évben a MEDIA program segítségével a fórum még jobban koncentrál az európai alkotókra.

Online már lehet jelentkezni a fejlesztés bármelyik szakaszában lévő projektekkel, a világ bármely pontjáról. Interaktív vagy határterületi projektek is jelentkezhetnek.
Sheffieldi MeetMarket