Szeress, ha tudsz! (Playing by Heart)

Szeress, ha tudsz!

Playing by Heart

Kritika

Szeress, ha tudsz! - Willard Carroll: Playing by Heart / Szeress, ha tudsz!

Ha nem világnagyságok és világnagyságák játszanák a főbb szerepeket, a Szeress, ha tudsz! aligha érte volna meg a mozi-forgalmazást. De mivel olyan nagy nevek láttak fantáziát a becsülettel összetákolt alapanyagban, mint Sean Connery, Dennis Quaid, Angelina Jolie és Ellen Burstyn (a sor még jó darabig folytatható), a nevekben rejlő lehetőségek, úgymint bevétel, bevétel és bevétel, nem maradhattak kiaknázatlanul.


2012-09-24- írta Köves Gábor

Olvasd el a kritikát

Történet

A filmben parádés színészi gárda fűzi a kezdetben különálló történeteket jelenetről jelenetre, s a néző észrevétlenül, egyre beljebb sodródik az egyes emberi sorstörténetekbe, minden szín ismerős, minden mondat hiteles, s minden mozdulat a helyén van. Az éppen lovaggá ütött Sir Sean Connery a tőle még sose látott papucs-papa szerepben díszeleg a legendás Gena Rowlands oldalán. Kettejük csipkelődése bájos és szívmelengető. Dennis Quaid a notórius hazudozó mindenkit levesz a lábáról agyrém, önsajnáltató történeteivel. Jay Mohr a vírus végső támadása ellen küzdő meleg fiú édesanyjával (Ellen Burstyn) szeretne végre az utolsó pillanatban békét kötni. Madeleine Stowe rendületlenül, és zokszó nélkül csalja a férjét, Gillian Anderson pedig olyan fiatal nőt hoz magabiztosan, aki nem hiszi el, hogy őt még szeretheti valaki. S amikor ott áll a nagy Ő előtte, egyszerűen minden önbizalma elillan…

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!