A nagyon nagy ő (Shallow Hal)

A nagyon nagy ő

Shallow Hal

Kritika

Farrelly Light - Peter Farrelly, Bobby Farrelly: Shallow Hal / A nagyon nagy ő

A vígjátékok legújabb tendenciájáért, a vásznat az utóbbi években ellepő zaftos, alpári, farce-szerű vonulat elszabadulásáért leginkább a Farrelly-testvérek Dumb és Dumber c. förmedvény komédiája tehető felelőssé. Ők ketten bocsátották útjára a multiplexeket azóta uraló, az anyagcsere folyamatokat kötelező elemmé tevő, a takonyevő tinédzsereket, a szexuálisan túlfűtött nagyapókat, vagy a vizeletüket elfogyasztó idiótákat felvonultató posztmodernkori vígjátékot.


2012-09-24- írta Hungler Tímea

Olvasd el a kritikát

Történet

Hal Larson (Jack Black) nem túl nagy szám férfi létére, de igényeit a nők iránt igencsak hangoztatja… Apja halálos ágyán megígérte, hogy csak gyönyörű nőkkel fog randizni. Ennek a tervnek a megvalósítása óriási nehézségekbe ütközik, pláne, ha az embert meg se hívják az első randira sem. Legjobb barátja, Mauricio (Jason Alexander) sem javítja az esélyeit, így leginkább ketten együtt szokták szidni a női nemet. Hal munkájába sem igen tud menekülni, mert ott is sikertelen. Véletlenül összefut az irodaház liftjében Tonyval (Anthony Robbins), egy motivációs guruval, akinek elsírja bánatát. Tony kitalálja, hogy hipnózissal kísérletezik Hal-en. A gyors hipnózis után Hal csak a nők belső értékét veszi észre. Nemsokára vadul szerelmes lesz a kövér Rosemary-be (Gwyneth Paltrow). Mauricio nem ismer barátjára és vissza akarja terelni a helyes útra minden eszközzel…

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!