Beépített szépség (Miss Congeniality)

Beépített szépség

Miss Congeniality

http://miss-congeniality.warnerbros.co.uk/main.html

http://www.imdb.com/title/tt0212346

Kritika

Töltényhüvely - Donald Petrie: Miss Congeniality / Beépített szépség

A Beépített szépség lopott-kopott Hamupipőke-történet a legrosszabb amerikai komédiák modorában. A címszereplő Sandra Bullock producerként is jegyzi a filmet, jelezve ezzel, milyen fontos volt számára celluloidra vetni ezt a műfaját tekintve kiismerhetetlen, aktualitásában a BMX-banditákkal vetekedő, humorában a kaka-pisi filmeket is alulmúló gyors felejtésre ítélt al-alkotást.


2012-09-24- írta Csillag Marci

Olvasd el a kritikát

Történet

Gracie Hart (Sandra Bullock) csinos FBI ügynöklány, aki még nem esett át a tűzkeresztségen. Igaz, eddig még szépségkirálynő sem volt. Sorozatgyilkos tartja rettegésben a város környékét, legközelebbi célpontjának a szépségverseny döntőjén résztvevő lányokat jelölte meg. Egyértelmű, hogy be kell építeni egy ügynököt a versenyzők közé. Gracie kap egy butácska nevet és máris mint Miss New Jersey jelenik meg a színen. A verseny rendezői aggódnak a rendőri jelenlét miatt. Mr. Vic Melling (Michael Caine), a túlbuzgó menedzser sűrű leckékkel próbálja meg behozni Grace hátrányát a többi versenyzővel szemben. A váratlan eredmény mindenkit meglep, még a sorozatgyilkost is, aki besétál a csapdába. Úgy néz ki, a veszély végre elmúlt. Ám Gracie hatodik érzéke azt súgja, valami még mindig nincs rendben a szervezők ügyletei körül.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!