Nem férek a bőrödbe (Freaky Friday)

Nem férek a bőrödbe

Freaky Friday

Kritika

Lélekcsere Disney-módra - Mark Waters: Freaky Friday / Nem férek a bőrödbe

Elcsépelt történet elcsépelt formában – vagy mégsem? Sablonos sztorit feldolgozó filmből igazán „jó” komédia? A Nem férek a bőrödbe című amerikai film például ilyen paradox módon vált az utóbbi hónapok sikerfilmjévé világszerte.


2012-09-24- írta Buzogány Klára

Olvasd el a kritikát

Történet

Dr. Tess Coleman és tizenöt éves lánya között mindennaposak a viták. Öltözködés, frizura, zene, férfiak – szinte mindenben eltér a véleményük. Egy csütörtök este a szokottnál is csúnyábban összekapnak. Annát az dühíti fel, hogy anyja nem támogatja rockzenészi ambícióit, az özvegy Tessnek meg az nem fér a fejébe, hogy miért rúgkapál lánya olyan elkeseredetten küszöbön álló új házassága ellen. A veszekedés után azonban történik valami, ami a feje tetejére állítja életüket: két varázslatos kínai szerencsesütemény hatására testet cserélnek. A következő nap, amit egymás bőrében töltenek el, sok tapasztalattal szolgál mindkettejük számára. Azonban vészesen közeledik a szombat, amikor Tess frigyre lép jövendőbelijével, s addig anyának és lányának mindenképpen vissza kell jutnia a saját testébe.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!