Pán Péter (Peter Pan)

Pán Péter

Peter Pan

Kritika

Mese habbal - Robin Budd, Donovan Cook: Peter Pan II: Return to Neverland / Pán Péter - Visszatérés Sohaországba

Amióta az animációs filmek területén a Pixar Stúdió számítógépes animációinak köszönhetően (Shrek, Szörny Rt., Egy bogár élete, Toy Story) egyre több olyan egész estés mesefilm készül, melyre nem csupán a célközönség, a gyerekek, de az őket elkísérő felnőttek is szívesen váltanak jegyet, még inkább kiéleződött a verseny a filmstúdiók között.


2012-09-24- írta Hungler Tímea

Olvasd el a kritikát

„Egyszer minden gyerek felnő, egyvalakit kivéve…” - P.J. Hogan: Peter Pan / Pán Péter

G. M. Barrie talán éppen egy olyan szikrázó téli estén ismerkedett meg az öt árva Davis gyerekkel, mint amilyen az a legendás éjszaka volt Londonban, mikor egy kisfiú... De hogy szavam elé ne vágjak, Barrie már sikeres írónak számított, amikor örökbe fogadta a fivéreket, akik aztán a Pán Pétert ihlették.


2012-09-24- írta Sándor Anna

Olvasd el a kritikát

Történet

Az Edward korabeli London egyik téli éjszakáján a kis Wendy a legendás kalóz, Hook kapitány történeteivel szórakoztatja testvéreit. A mesemondásnak Wendy apja vet véget, és másnap a szigorú Millicent nénihez küldi a kislányt, hogy az ifjú hölgyet faragjon belőle. Darlingéknak fogalmuk sincs arról, hogy Wendy történeteit öccsein kívül Pán Péter is élvezettel hallgatta. Az utolsó éjjelen megjelenik a gyerekek hálószobájában, hogy azután magával repítse őket a csodálatos Sohaországba. A Hook kapitányról és Pán Péterről szóló történet valósággá válik, és a gyerekek a mesében találják magukat.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!