A Quantum csendje (Quantum of Solace)

A Quantum csendje

Quantum of Solace

http://www.007.com

http://www.imdb.com/title/tt0830515

Kritika

Gyilkos vagyok? - Marc Forster: Quantum of Solace / A Quantum csendje

Két évvel ezelőtt a Casino Royale végre paradigmaváltást hozott a James Bond-sorozatba. Daniel Craig látványosan szakított Pierce Brosnan magabiztos playboyával, és gyarlóvá, sérülékennyé tette a 007-est. A film realisztikus megközelítésmódja azonban igen magasra helyezte a lécet a folytatásnak.


2012-09-24- írta Szabó Ádám

Olvasd el a kritikát

Aranyat érő slágerek - A Bond-dalok nyomában

A Bond-koktél elengedhetetlen részét képezik azok a népszerű betétdalok, amelyek minden egyes új film megjelenésével együtt felkapaszkodnak a slágerlistákra. Néhány dal azonban messzebb jut, mint a többi, alkalomadtán még a filmnél is nagyobb sikereket ér el. Nézzük végig kronologikus sorrendbe szervezett toplistánkat, melyik dal hogyan született, mely dalok tűntek el a történelem süllyesztőjében és honnan erednek azok a slágerek, amelyekre ma is emlékszünk.


2012-09-24- írta Hubai Gergely

Olvasd el a kritikát

Történet

Miközben folytatja az előző részben megkezdett harcát, hogy felfedje az ügynökség valódi arcát, Bond és M kikérdezi Mr. White-ot, aki ráérbreszti őket arra, hogy a szervezet sokkal összetettebb és veszélyesebb, mint ahogy gondolták. Egy MI6 ügynök boncolási eredményei egy Haitin levő bankszámlához vezeti őket, ahol egy elhibázott lépés következtében Bond a gyönyörű, de életvészélyes Camille kezei közé kerül, aki személyes bosszúja eszközeként kívánja felhasználni.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!