Az igenember (Yes Man)

Az igenember

Yes Man

http://yesisthenewno.warnerbros.com/

http://www.imdb.com/title/tt1068680

Kritika

I.G.E.N. - Peyton Reed: Yes Man / Az igenember

Tökéletes csomagolás: egy név, ami úgy vonzza az embereket a moziba, mint gázlámpa az ukrán lepkéket, és egy kíváncsiságturbózó szlogen az ájemdíbín. Akinek gyerek- vagy fiatalkorában bejött az orrszarvú-pottyantotta mindenható Jim Carrey, amint kutyafülű autóban Maszkban kék golyóstollnak hazudik, azt hiszem, ezt a filmet sem fogja kihagyni.


2012-09-24- írta Plájás Erzsébet

Olvasd el a kritikát

Történet

Mondj igent a békére! Mondj igent a biciklizésre! Mondj igent a gitároktatásra! Mondj igent a koreai nyelvtanfolyamra! Carl (Jim Carrey) soha, semmire nem mond igent. Alaptermészete a tagadás, a tiltakozás és az ellenállás. De előbb-utóbb a legmagabiztosabb embernek is rá kell jönnie, jó, néha helyeselni. És mert Carl nem szereti a félmegoldásokat, beiratkozik egy önsegítő csoportba, amelynek guruja (Terence Stamp) olyan sikeresen prédikál, hogy új híve feltétel nélkül megtér: attól kezdve minden kérdésre, felszólításra, ajánlatra és átokra gondolkodás nélkül rávágja az igent. Bár egyre több és egyre nagyobb bajba bólogatja bele magát, mégsem adja fel: mindenre igent mond.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!