Felhő a Gangesz felett

Felhő a Gangesz felett

Kritika

Álomkalauz kezdőknek és haladóknak - Dettre Gábor: Felhő a Gangesz felett

Én álmodtam őt? Vagy ő engem?” – hangzik első találkozásukat felidézve a fiú kimerevített belső monológja. András és Juli – egymás beteljesült álmai. Csak kicsit másképp, mint ahogyan beteljesült álmaikat szövögetik tiszta tekintetű fiatalok.


2012-09-24- írta Zudor Imola

Olvasd el a kritikát

Történet

András és Juli életük egy elkeseredett pillanatában találkoznak, amikor mindketten súlyos döntést hoztak, melynek következményeit egyedül képtelenek elviselni. András, a tehetséges, ám súlyosan drogfüggő programozó úgy dönt, hogy véget vet földi pályafutásának, míg Juli, a kezdő színésznő elhagyta férjét és ideiglenesen kislányát is, hogy átgondolja addigi életét. A két ember összeköltözik, és bezárkózik András lakásába, ahol a férfi sokadik elvonókúrájába kezd, Juli pedig türelemmel, szeretettel próbálja segíteni őt. Az ezt követő hetekben bejárják az emberi lét legmélyebb bugyrait, a félelem, s megalázottság, a testi és lelki szenvedés poklát. A gyógyulás reménye új lehetőségeket jelenthet a két ember életében.

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!