Egy boltkóros naplója (Confessions of a Shopaholic)

Egy boltkóros naplója

Confessions of a Shopaholic

http://www.shopaholicmovie.com/

http://www.imdb.com/title/tt1093908

Kritika

Férc, Guccikból és Pradákból - P. J. Hogan: Confessions of a Shopaholic / Egy boltkóros naplója

A pénzeszsákok hollywoodi pápája, Jerry Bruckheimer alighanem megirigyelte a Manolo Blahnikban tipegő önérzetes szingli (Szex és New York), vagy a talpig rózsaszínben okoskodó szőke (Doktor Szöszi) sikereit, és úgy döntött, ő is megalkotja a maga „ördögi” Prada-reklámját.


2012-09-24- írta Harmat Eszter

Olvasd el a kritikát

Történet

Rebecca Bloomwood egy 25 éves ifjú lány, aki legjobb barátnőjénél Suze-nál lakik a város egyik elegánsabb környékén. Van egy halálosan unalmas állása is, mindemellett pedig fura betegségben szenved: vásárlás-mániás. Ez a szenvedély pedig leginkább anyagilag megterhelő. Olyannyira, hogy Rebeccának nem is futja rá. Amikor a lány a teljes anyagi csőd szélére kerül, végső kétségbeesésében elhelyezkedik egy pénzügyi tanácsadó lapnál. Hamar ismert és elismert lesz közérthető, hétköznapi embereknek szóló tanácsadó rovata. Cikkei felkeltik egyik jóképű és ambiciózus kollégája, Luke figyelmét is a lány iránt. Vajon kiderül-e, hogy a lány, akire mindenki hallgat, valójában a behajtók elől menekül? Vajon a plázákban való korzózás marad továbbra is Rebecca életcélja, vagy talál valami fontosabbat is az életben?

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!