Miért éppen Minnesota? (New in Town)

Miért éppen Minnesota?

New in Town

http://www.newintownmovie.com/

http://www.imdb.com/title/tt1095174

Kritika

Hóban, fagyban, unalomban - Jonas Elmer: New In Town / Miért éppen Minnesota?

Emlékszünk még szegény jó Fleischman doktorunkra, akit a világ végétől északra fekvő alaszkai kisvárosba száműzött a balsors, hogy ott gyógyítsa a félbolond, ellenállhatatlanul különc figurákat? Na és a végeláthatatlan évődésére Maggie O’Conell-lel?


2012-09-24- írta Harmat Eszter

Olvasd el a kritikát

Történet

Nincs még egy olyan ambiciózus nő mint a Miamiban élő Lucy Hill (Renée Zellweger). Szereti a csillogást és a pénzt, de még ennél is jobban imádja a karrierjét, amivel szemben minden csak másodlagos. Mikor szembejön egy új megbízatás, amiben le kell vezényelni egy isten háta mögötti gyár átszervezését, Lucy ráveti magát a feladatra, ugyanis úgy sejti, a siker újabb előléptetéssel jár. Igen ám, de a rutinmunkának induló feladat nem csak olyan meglepetéseket tartogat számára, melynek hatására egész élete átértékelődik, de még álmai férfijával (Harry Connick, Jr.) is összeakad ott, ahol álmában sem gondolta volna, hogy meglelheti.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!