Isten hozott az Isten háta mögött (Bienvenue chez les Ch'tis)

Isten hozott az Isten háta mögött

Bienvenue chez les Ch'tis

http://www.chtinn.com/

http://www.imdb.com/title/tt1064932

Kritika

A fransziaorsági mozibajnokszág győztesze - Dany Boon: Bienvenue chez les Ch'tis / Isten hozott az Isten háta mögött

Két hírem van, előbb mondom a jobbikat. A francia országos mozibajárás-bajnokság 1966-os rekordját – La grande vadrouille (Egy kis kiruccanás) – 2008-ban sikerült megdönteni, az Isten hozott az Isten háta mögöttel. A 20.2 milliós nézőszám olyan hatással volt Hollywoodra, hogy 2010-ben ők is megszervezik a bajnokságot: eme rekorddöntő film átdolgozásával.


2012-09-24- írta Plájás Erzsébet

Olvasd el a kritikát

Történet

Philippe Abrams egy kedves, dél-franciaországi posta alkalmazottja. Felesége, Julie egy idő óta rosszkedvű és úgy gondolja, hogy egy riviérai állomáshely tenne csak jót romló kedélyének. Férje mindent elkövet, hogy teljesítse felesége kérését, de egy ostobaság miatt nem délre, hanem a távoli északra helyezik. Philippe rettenetesen elkeseredik, de hamar bebizonyosodik, hogy az északkal kapcsolatos összes előítélete helytelen, és Bergues, az új állomáshelye egyáltalán nem hasonlít a pokolhoz.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!