Te meg én és minden ismerősünk (Me And You And Everyone We Know)

Te meg én és minden ismerősünk

Me And You And Everyone We Know

http://www.meandyoumovie.com/

http://www.imdb.com/title/tt0415978

Kritika

Apró dolgok romantikája - Miranda July: Me and You and Everyone We Know / Te meg én és minden ismerősünk

A film utolsó képsorában a buszmegállóban egy buszra váró férfi pénzérmével ütögeti a mellette levő fémoszlopot. Robby odamegy hozzá és megkérdi, hogy mindezt miért csinálja. A válasza egyszerű: csak el akarja ütni az időt. Úgy tűnik, a rendezőnőnek ezzel az utolsó mondattal sikerült a legtalálóbban megfogalmaznia filmjének miértjét: csak el akarta ütni az időt.


2012-09-24- írta Szilágyi Zoltán

Olvasd el a kritikát

Történet

A rendezőnő maga alakítja Christine Jespersont, a feltörekvő művészt, aki akadozó karrierje ápolása mellett öregeket szállít taxijával. Fennmaradó idejében kétségbeesetten próbálja felhívni magára a művészvilág és Richard Swersey (John Hawkes) figyelmét, akiben a nagy remények kis önbecsüléssel párosulnak. A nemrég facérrá vált cipőbolti eladó két fia is váratlan kapcsolatokba gabalyodik: a hétéves Robby női szíveket ápol az interneten, míg a tizennégy éves Peter közömbösen szemléli a szomszéd lányok szexuális játékait.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!