Szerelmem nyara (My Summer of Love)

Szerelmem nyara

My Summer of Love

http://www.mysummeroflove.co.uk/

http://www.imdb.com/title/tt0382189

Kritika

Két kamasz nyara a barátságon túl - Pawel Pawlikowski: My Summer of Love / Szerelmem nyara

A barátság és a szerelem sokszor veszélyesen közel áll egymáshoz. Fõleg kamaszkorban, amikor még mindenki tele van bizonytalansággal, és a hormonok sem éppen a józan gondolkodást segítik.


2012-09-24- írta Váró Kata Anna

Olvasd el a kritikát

Történet

Phil és Mona testvérek. A helyi kiskocsma olyan számukra, mint egy fészek, az egész világot jelenti nekik. Itt iszogatnak rendszeresen, itt tengetik vad játékokkal unalmas hétköznapjaikat. Mona nagy megdöbbenésére, Phil a vallásban keres új értelmet életének. De hamarosan újabb meglepetés éri: beállít az életébe Tamsin. Mona 15 éves. Iszik, betörésekből tartja fönn magát, mellesleg pedig játékgép-függő. A kocsmában, ahol dolgozik, pocsékul mennek a dolgok. Egy véletlen folytán megismeri az előkelő családból származó Tamsint, akinek édesanyja színésznő, nővére pedig halálra éheztette magát. A sorsdöntő találkozást követően a két tinédzser eddig sem nyugodt élete végleg a feje tetejére áll. Mona Tamsinék luxusvillájába költözik, ahol a lányok vad szerelembe, a szenvedély és az erőszak csapdájába esnek, ami egész addigi életüket megváltoztatja.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!