Jégkorszak 3. – A dinók hajnala (Ice Age: Dawn of the Dinosaurs)

Jégkorszak 3. – A dinók hajnala

Ice Age: Dawn of the Dinosaurs

http://www.iceagemovie.com/

http://www.imdb.com/title/tt1080016

Kritika

Szigorúan ellenőrzött kalandok - Carlos Saldanha & Mike Thurmeier: Ice Age – Dawn of the Dinosaurs / Ice Age 3 – A dinók hajnala

A Fox-féle Blue Sky Studios 2002 óta meglepően feltornászta magát a Dreamworks és Pixar mellett – ahhoz képest, hogy egyetlen egészestés animációs franchise-ra épít, s indulásakor a Jégkorszak komputergrafikája még nyomába se ért a Shreknek vagy a Szörny Rt.-nek.


2012-09-24- írta Gagyi Ágnes

Olvasd el a kritikát

Történet

A világsikerű Jégkorszak és Jégkorszak 2. mínuszban is pozitív hősei visszatérnek, és ismét hihetetlen kalandok várnak rájuk… A motkány még mindig nem mondott le arról, hogy egyszer az övé legyen az ősmakk, de végül talán az igaz szerelmet nyeri el helyette, hiszen színre lép egy motkánylány. Míg Manny és Ellie egy minimammut érkezését várják, Sid, a lajhár a maga eszetlen módján alapít családot: elcsór néhány dinótojást; Diego viszont azon töri a fejét, nem vész-e ki belőle minden vadság, ha tovább marad barátai társaságában. A kis csapat kénytelen kihúzni Sidet a bajból, amelybe saját magát keverte: az ügy érdekében behatolnak egy föld alatti világba, ahol túl közeli kapcsolatba kerülnek pár dinóval, megküzdenek állatokkal és növényekkel, beneveznek egy ámokfutóversenyre, és összehaverkodnak egy kalandra éhes, dínóvadász menyéttel, a félszemű Buckkal.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!