Kísértések

Kísértések

http://www.temptations.kamondi.hu/

http://www.imdb.com/title/tt0309781

Kritika

Mikor az élet elsodor - Kamondi Zoltán: Kísértések

Mondjuk, hogy adott egy húszévesforma srác, a neve legyen Marci. Jól szituált, egyedülálló anyja neveli, buknak rá a csajok, tanárai az egyetemen fényes jövőt jósolnak neki. Rettenetesen élvezi, hogy immár szabadon dönthet sorsának alakulása felől, ezért egy kockajátékos szenvedélyével veti bele magát a nagybetűs életbe.


2012-09-24- írta Sipos Zoltán

Olvasd el a kritikát

Történet

Marci, a fiatal és tehetséges programozó, anyjával él. A fiú sokat gondol az apjára, akit sosem ismert meg. Emellett gyors karrierről és sok pénzről álmodozik. Amikor néhány falat ételért hozzászegődik egy kis cigánylány, a fiú élete gyökeresen megváltozik. A kis Juli különleges képességeit felhasználva Marci bankszámlákat akar feltörni, ami jelentősen megkönnyítené útját a fényűző élet felé. A fiú nincs tisztában azzal, hogy az önzetlenül szerető Juli „megvétele” egy életre szóló kötelék kezdetét jelenti. A cigánylány Marci és barátnője – Elvira – közé áll.

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!