Álmomban már láttalak (Maid in Manhattan)

Álmomban már láttalak

Maid in Manhattan

Kritika

A latino Hamupipőke - Wayne Wang: Maid in Manhattan / Álmomban már láttalak

A közönségnek valahogy úgy kell erre a filmre gondolnia, mint a Dolgozó lány egy új verziójára, különösen azért, mert a két forgatókönyvíró egyike, Kevin Wade, egyben a Dolgozó lány írója is, aki legutóbb a Nevem Joe Black-et követte el. A film hősnője Marisa Ventura (Jennifer Lopez), egy fiatal anya, aki szobalányként dolgozik az elegáns Beresford Hotelben, a film pedig romantikus: így ennek az anyukának a gyermeknevelésen kívül az lesz a küldetése, hogy rámosolyogjon a szerencsére és összejöjjön a dúsgazdag fehér szenátorral, Christopher Marsallal (Ralph Fiennes).


2012-09-24- írta Farkas István

Olvasd el a kritikát

Történet

Marisa Ventura (Jennifer Lopez) csinos szobalány és gyermekét egyedül nevelő nő. New York legelegánsabb szállodájában dolgozik. Egy nap játékból felpróbálja egy gazdag vendég elegáns ruháját, és mikor véletlenül rányit egy férfi, egymásra mosolyognak. Amikor legközelebb találkoznak, Christopher Marshall (Ralph Fiennes) fiatal ambíciózus politikus meg van róla győződve, hogy a csodálatos nő, akivel megismerkedett, egy vendég az ötcsillagos szállodában, akárcsak ő. Marisa nem hazudik, de nem is vallja be az igazságot. Christopher udvarlását szívesen fogadja. Kettős életet kezd élni. Nappal mos és vasal a szállodában, este új lovagja karján tündököl egy estélyen. Sejti, hogy a csillogás nem tarthat soká, mert előbb-utóbb a bronxi Hamupipőke lebukik Manhattanben…

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!