Lépéselőny (Confidence)

Lépéselőny

Confidence

http://www.confidencethemovie.com/

http://www.imdb.com/title/tt0310910

Kritika

Elpuskázott bizalomjáték - James Foley: Confidence / Lépéselőny

Elég gyanús, ha egy film ilyen vallomással kezdődik: „Halott vagyok.” Ugyanis valami kiváló játékra van ebben az esetben szükség, hogy a fikciós keretek következetessége megmaradjon, a halott hang beszéljen.


2012-09-24- írta Gál Andrea

Olvasd el a kritikát

Történet

Jake Vig (Edward Burns), az okos és elegáns svindler épp most van túl élete egyik legfurfangosabb akcióján: a gyanútlan Lionel Dolbytol több ezer dollárt csalt ki néhány társa segítségével. Amikor azonban a csapat két tagját holtan találják, Jake rájön, hogy az akció szálait valójában egy bűnszövetkezet vezetője, a Király (Dustin Hoffman) mozgatta. Jake-et kemény fából faragták, ezért úgy dönt, bosszút áll a Királyon. A cél egy gazdag bankár kifosztása, majd a Király “csapdába ejtése”. Az akcióban részt vesz a pimasz zsebtolvaj, Lily (Rachel Weisz) is, akit csaliként vet be Jake. A csapat nyakában azonban ott liheg Jake régi ellensége, az FBI-ügynök Gunther Butan (Andy Garcia), valamint a bankár emberei is. Jake-nek mindenáron egy lépéssel a bűnözők és a zsaruk előtt kell járnia, hogy elérje célját.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!