Fantasztikus négyes
Tim Story
2005
Fantasztikus négyes

A Filmtett szerint: 3 10 1

3

A látogatók szerint: 0

0

Szerinted?

0

Fantasztikus négyes

Színes, amerikai, német, 106 perc, 2005
Magyar cím
Fantasztikus négyes
Eredeti cím
Fantastic Four

Történet

Egy kísérleti űrutazás a legénységre nézve majdnem halálosan végződik: titokzatos kozmikus sugarak érik őket, és ez örökre megpecsételi a sorsukat. A sugarak hatására különleges változáson megy át a testük. A csoport vezetője, Reed Richard a mutáció után képes lesz megnyújtani végtagjait. Barátnője, Sue Storm erőteret tud generálni maga köré, és ha kell, láthatatlanná is válik. Sue testvére, Johnny lesz az emberi fáklya – lángra tudja lobbantani a testét, manipulálni képes a tüzet, így égő fáklyaként szállhat szembe ellenfeleivel. A gép pilótája, Ben Grimm teste szuper erős, szikla-szerű anyaggá változik – nincs többé áttörhetetlen akadály előtte! Együtt, szupererejük használatával erednek az igazság után, és mindent elkövetnek, hogy megakadályozzák egy bizonyos Doktor Doom gonosz terveit…

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Ezt írtuk a filmről:

A birodalom visszavág – A 20th Century Fox stúdió története III.

A Fox bábáskodásával életre hívott A muzsika hangjának zajos sikere tévútra terelte a nagyobb stúdiók vezetőségét, akik a hatvanas évek végétől hatalmas összegeket költöttek sztárokkal telezsúfolt musicalekre, miközben az American International Pictures B-filmjein felnőtt generáció sokkal inkább Dennis Hopper és Roger Corman féktelen szabadságot hirdető produkciói mellett tette le a voksát.

Tanulmány, 2011. szeptember 2. – írta

Fantasztikusan átlagos, nyári popcornfilm – Tim Story: Fantastic Four / Fantasztikus négyes

A Fantasztikus négyes című film elsõ látásra nem érdemelne még egy negatív hangvételű recenziót sem egy filmes folyóiratban. Aztán a film bevételét és a box office elemzéseket vizsgálva elbizonytalanodunk. A film olyan nézettségnek örvend, mint az év legnagyobb mainstream filmjei: A Sithek bosszúja, a Világok harca vagy a Batman: Kezdõdik! Mi lehet az oka annak, hogy ilyen szokatlanul nagy az eltérés a film szakmai fogadtatása és a nézõk reakciója között?

Kritika, 2005. október 15. – írta
Támogass egy kávé árával!
 
Fantasztikus négyes

Fantasztikus négyes

Színes akciófilm, kalandfilm, fantasy, sci-fi, 106 perc, 2005

Rendező:
Szereplők: , , , , , , , , , , Teljes filmadatlap

A Filmtett szerint:

3

A látogatók szerint:

0

Szerinted?

0

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat