Lány a vízben (Lady in the Water)

Lány a vízben

Lady in the Water

http://ladyinthewater.warnerbros.com/

http://www.imdb.com/title/tt0452637

Kritika

Felvizezett lépcsőházi mese - M. Night Shyamalan: Lady In The Water / Lány a vízben

A kis hableány felnőttekre hangolt története M. Night Shyamalan új filmje. A hollywoodi borzongatásban otthonos rendező ezúttal a komoly, mélyre ható mondanivalóval, és nem a látvánnyal szeretne riadalmat kelteni. Végig egyetlen helyszínen, egy philadelphiai társasház bugyraiban játszódik a történet.


2012-09-24- írta Sőregi Melinda

Olvasd el a kritikát

Történet

Cleveland Heep igyekszik meghúzódni a Cove bérház-komplexum elmúlás-illatú labirintusában. Ám eljön az éj, a csodákkal terhes, és hősünk ráébred, hogy valaki más is rejtőzik az épületben. A titokzatos és természetesen gyönyörű fiatal nő, Story az úszómedence alatti járatokban él. Cleveland felfedezi, hogy Story valójában narf, vagyis egy nimfaszerű lény, és egyenest egy hosszú és szövevényes esti meséből érkezett. A lány nem szeretne egyebet, mint visszatérni saját világába, ám gonosz lelkek hada les rá, készen arra, hogy a hazautazást megakadályozza. Story látnoki tehetsége útján feltárja Cleveland előtt az épület bérlőinek sorsát. E sorsok szorosan kapcsolódnak a lányéhoz. Rejtélyes kódok sorát kell közösen feltörniük, hogy megnyíljon az út Story szabadsága felé. A lehetőségek száma azonban vészesen csökken, és a lakók gyakran csak életük kockáztatásával tudnak Storyn segíteni. Clevelandnek szembesülnie kell az épületben lappangó démonokkal. A lakóknak pedig meg kell tanulniuk sáfárkodni a Story által bennük előhívott különleges képességekkel, ha ugyan meg szeretnék menteni a lány világát, és a sajátjukat.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!