Pókember 3 (Spider-Man 3)

Pókember 3

Spider-Man 3

http://www.sonypictures.com/homevideo/spider-man3/

http://www.imdb.com/title/tt0413300

Kritika

A legveszélyesebb rosszfiú - Sam Raimi: Spider-Man 3 / Pókember 3

Harmadik részénél tart a Pókember sorozat, és ahogy ilyenkor lenni szokott, az alkotók minden eddiginél több és nagyobb ellenfelet dobálnak szegény hősünkre.


2012-09-24- írta Bán Attila

Olvasd el a kritikát

Történet

Pókember (Tobey Maguire), a szuperhősök legkülönösebbike ezúttal komoly bajba keveredik. De nemcsak az ellenségeitől kell félnie. Miközben két rendkívüli képességekkel bíró rosszakarója, Venom (Topher Grace) és Homokember (Thomas Haden Church) összefog ellene, egy gyönyörű, szőke lánnyal (Bryce Dallas Howard) is találkozik. Ő szeretne hű maradni régi szerelméhez, Mary Jane-hez (Kirsten Dunst), de lehet, hogy a csábítás erősebb lesz. Egy mindenre képes szökött fegyenc, egy Peter nyomában szaglászó paparazzo, egy fekete anyag, amely egy kalandja során átitatja a Pókember ruháját, és átalakítja a testét, a város rendőrfőnökének gyönyörű lánya és a Zöld Manó régi ruhájában járó, még mindig bosszúállásra készülő egykori jóbarát – Pókember élete még sosem bővelkedett ennyire a kalandokban. És sosem volt még ilyen veszélyben.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!Kapcsolódó