Vakító fehérség (Whiteout)

Vakító fehérség

Whiteout

http://whiteoutmovie.warnerbros.com/

http://www.imdb.com/title/tt0365929

Kritika

Emberek a havason - Dominic Sena: Whiteout / Vakító fehérség

Sokkal nagyobb dorgálást érdemelnek azok a filmek, melyek biztosra mennek, és kizárólag jól bevált klisékből építkeznek, mint az egyedi elgondolású, ám mégis félrecsúszott darabok. A Vakító fehérség sajnos az első kategóriába tartozik, ezért nem csoda, hogy fagyos fogadtatásban részesül.


2012-09-24- írta Hlavaty Tamás

Olvasd el a kritikát

Történet

Az Antarktiszon csupán egyetlen rendőr dolgozik, és most a kontinens első gyilkossági ügyét kell megoldania. Carrie Stetko azt már megszokta, hogy ahányszor kilép az ajtón, veszélyben az élete: de mostantól nem a természet az egyetlen ellensége. A tudósok egy hullát találnak a végtelen jégmezőn, távol a kutatóállomástól. A rendőrnő segítségére érkezik az ENSZ különleges ügynöke, de közös munkájuk csupán újabb és egyre érthetetlenebb titkokat tár fel, melyek mélyén egy hatvan évvel ezelőtti bűntény lapul. Három nap múlva leszáll a féléves éjszaka. A kutatóállomások legénysége a távozásra készül. A közelgő sötétséggel együtt a gyilkos is egyre közelebb kerül Carrie-hez, aki a fogyó fénnyel versenyt futva próbálja összerakni a szilánkokat és túlélni a vérfagyasztó kalandot.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!