A második legjobb dolog (The Next Best Thing)

A második legjobb dolog

The Next Best Thing

Kritika

Véres forradalom - John Schlesinger: The Next Best Thing / A második legjobb dolog

Félreértés ne essék: nem szeretnék senkit történelmi eseményekkel untatni, de A második legjobb dolog egyik fő motívuma nem más, mint a vér. John Schlesinger legújabb alkotása ugyanis olyan témákat feszeget, mint a vér szerinti apaság kérdése, az AIDS és a szexuális kapcsolatok.


2012-09-24- írta Hollósi Laura

Olvasd el a kritikát

Történet

A legjobb barátok csinálják a legjobb hibákat… Abbie (Madonna) egyedülálló, az életet élvező nő, míg legjobb barátja, Robert (Rupert Everett) szintén egyedülálló férfi. Barátságukat döntések sorozata alakítja és teszi próbára. Közeli barátok, rengeteg közös vonás van bennük. Tökéletes párt alkothatnának, azonban Robert homoszexuális. Mind a ketten egész jól elvoltak idáig egyedül, de Abbie biológiai órája jelez, hogy gyermeket szeretne, most vagy soha. Az egyik estén egy kicsit több koktélt isznak a kelleténél, így testileg is egymásra találnak. Abbie terhes lesz. Úgy döntenek, hogy együtt nevelik fel közös gyermeküket, nem zavarva egymás magánéletét. Egy teljesen új világ tárul fel előttük. A furcsa pár boldogan élne, ha Abbie nem találkozna egy igazi férfival, aki végre nemcsak a barátjaként akar a gyermek apja lenni. Abbie szerelmes lesz és el akar költözni Sammel, közös gyermekükkel. Mindannyiuk számára nehéz idők következnek, háborút kezdenek a kisfiú elhelyezéséért. Sírjunk, vagy nevessünk, kedves Abbie és Robert: modern szülők vagytok, vagy egyszerűen csak önző emberek?

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!