R
Tobias Lindholm, Michael Noer
2010
R

A Filmtett szerint: 8 10 1

8

A látogatók szerint: 0

0

Szerinted?

0

R

Színes, dán, 99 perc, 2010
Eredeti cím
R

Történet

Runét, azaz R-t, a húszas éveiben járó dán fiatalembert egy súlyos erőszakos bűncselekmény elkövetése miatt elítélik és egy régi, szigorúan őrzött börtönbe zárják. Hősünk elszántan igyekszik láthatatlannak maradni, és amennyire csak lehetséges, távol tartani magát a hatalmi harcoktól. Már az első nap világossá válik azonban, hogy nincs választása: a szigorú hierarchia, becsületkódex és titkos paktumok mentén működő könyörtelen börtönélet elől nincs menekvés. Ügyességének köszönhetően a fiúnak végül sikerül kivételezett helyzetet kiharcolnia magának.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Ezt írtuk a filmről:

Kerüld el / ki ne hagyd! – Láttuk még a TIFF-en I.

Homokos királyok, repülő gyerekek és kardok, bőgő közönség, luxusbörtön és szlovén krimi – avagy Ozon, Klaus Härö, Yu Ha, Igor Sterk, Tobias Lindholm, Jörgen Bergmark filmjeit láttuk még a TIFF-en, most meg tanácsokat osztogatunk.

Kritika, 2010. május 31. – írta ,

Hajótörés nézővel – Jelentés a Titanicról 5. – 17. Titanic Nemzetközi Filmfesztivál (Budapest, 2010. április 8–április 18.)

Közel 10 nap masszív filmfesztiválozás után olyan metaszintre jutottam, hogy nem bírok egy óránál többet eltölteni mozgókép nélkül. Legyen az bármilyen minőségű. A Titanic utolsó két napján ugyanis 10 filmet láttam összesen, melyek minősége meglehetősen változó volt.

Beszámoló, 2010. április 20. – írta
Támogass egy kávé árával!
 
R

R

Színes akciófilm, filmdráma, thriller, 99 perc, 2010

Rendező: ,
Szereplők: , , , Teljes filmadatlap

A Filmtett szerint:

8

A látogatók szerint:

0

Szerinted?

0

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat