Párterápia
Shawn Levy
2010
Párterápia

A Filmtett szerint: 2 10 1

2

A látogatók szerint: 0

0

Szerinted?

0

Párterápia

Színes, amerikai, 88 perc, 2010
Magyar cím
Párterápia
Eredeti cím
Date Night

Történet

Történet: Phil (Carell) és Claire Foster (Fey) értelmes, kedves emberek, van két gyermekük, meg egy kertvárosi házuk New Jerseyben. Fosterék hetente elmennek "randizni" - minden héten ugyanaznap, ugyanoda -, hogy ébren tartsák az ifjúkori lángolást. Beszélgetéseik a randin is hamar visszatérnek az otthoni témákhoz. A munka, a gyereknevelés kimeríti őket, így a randik ritkán vezetnek előjátékhoz - vagy bármiféle játékhoz -, főleg nem romantikához. Mikor végignézik, ahogy legjobb barátaikat - egy másik kertvárosi házaspárt - felörli egy roppant hasonló élet, Phil és Claire aggódni kezd, mi vár rájuk: totális közöny és végül a válás. Hogy kikapcsolja a randin a robotpilótát, és kicsit feldobja az életüket, Phil úgy dönt: ideje váltani. Elviszi Claire-t Manhattan legmenőbb éttermébe. De mivel nem foglaltak asztalt, kénytelenek beülni valaki más helyére. Mi bajuk lehet belőle? Phil és Claire mostantól a Tripplehorn házaspár. Azonban az igazi Tripplehornék, mint kiderül, tolvajok, akik igen veszélyes emberektől loptak, és most két korrupt zsaru üldözi őket. Phil és Claire menekülni kényszerül, mielőtt a rizottót befejezhetnék, és hamar rájönnek: párterápiájuk szörnyen mulatságosan félrecsúszott. Egy sor veszélyes kalandon kelnek át, hogy megmentsék életüket és a házasságukat.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Ezt írtuk a filmről:

Egyedül a nézőtéren – Shawn Levy: Date Night / Párterápia

Tina Fey arról lehet híres a nagyközönség számára, hogy ő a szülőanyja és főszereplője az önreflexív, post-Seinfeld-sitcomok egyik legjobbikának, a 30 Rock-nak, amely már a negyedik szezonját tapossa az NBC jóvoltából és magyarul A stúdió cím alatt fut.

Kritika, 2010. május 26. – írta
Támogass egy kávé árával!
 
Párterápia

Párterápia

Színes vígjáték, thriller, romantikus, 88 perc, 2010

Rendező:
Szereplők: , , , , , , Teljes filmadatlap

A Filmtett szerint:

2

A látogatók szerint:

0

Szerinted?

0

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat