Chloe
Atom Egoyan
2009
Chloe

A Filmtett szerint: 5 10 1

5

A látogatók szerint: 0

0

Szerinted?

0

Chloe

Színes, amerikai, francia, kanadai, 96 perc, 2009
Eredeti cím
Chloe

Történet

David és Catherine tökéletes párnak tűnnek. A férfi professzor, a nő orvos és van egy okos és engedelmes tinédzser fiuk. Ám a látszat csal, Catherine féltékeny, és hogy bebizonyítsa igazát, felbérel egy lányt, hogy csábítsa el a férjét. Azt azonban nem sejti, hogy ezzel veszélybe sodorja az egész családot...

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Ezt írtuk a filmről:

A titok és a tekintet – Atom Egoyan-szubjektív 3.

Hogy merre tart Egoyan művészete, egyelőre nem világos. Az álomgyárba már megérkezett, ez biztos. De vitte-e magával – önmagát? Erre is keressük a választ ennek a szubjektív portrénak a befejező részében.

Publicisztika, 2020. július 29. – írta

Az Atom-csapat – Atom Egoyan és Mychael Danna kollaborációi

Ha nagy rendező-zeneszerző párosokra gondolunk, olyan nevek jutnak eszünkbe, mint Hitchcock és Herrmann, vagy Spielberg és John Williams. Egoyan és Mychael Danna számszerűleg már rég túlszárnyalta az előbbieket, összesen 12 filmen dolgoztak együtt az 1987-es Családi mozi óta. Most röviden visszatekintünk a szerzőpáros életművére, megismerkedünk módszereikkel és sikerük titkával.

Tanulmány, 2010. július 12. – írta

Nyomokban Egoyant tartalmaz – Atom Egoyan: Chloe

Öt évvel ezelőtt, amikor Egoyan elkészítette Az igazság fogságában című filmjét, a kritikusok és a „keményvonalas” rajongók megütközve konstatálták, hogy Kanada – Cronenberg mellett – legismertebb és következetesen szerzői filmese a jelek szerint behódolt Hollywoodnak. Akkor persze lehetett egyszeri „botlásként” vagy kitérőként értelmezni a dolgot (Egoyan megmutatta, hogy ilyet is tud), legújabb filmje, a Chloe viszont cáfolni látszik a feltételezést.

Kritika, 2010. június 30. – írta
Támogass egy kávé árával!
 
Chloe

Chloe

Színes filmdráma, thriller, 96 perc, 2009

Rendező:
Szereplők: , , , , , Teljes filmadatlap

A Filmtett szerint:

5

A látogatók szerint:

0

Szerinted?

0

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat