Mulholland Drive – A sötétség útja (Mulholland Dr.)

Mulholland Drive – A sötétség útja

Mulholland Dr.

http://www.mulholland-drive.com/

http://www.imdb.com/title/tt0166924

Kritika

Lynch-hangulat - David Lynch: Mulholland Drive

David Lynch-filmet kritizálni olyan, mint belekötni valakinek a privát ízlésvilágába. Akkor tehát ezen az alapon mindenki filmre vihetne az egyéni agymenéseit?


2012-09-24- írta Galambos Attila

Olvasd el a kritikát

Történet

Senki sem az, akinek látszik, senki sem az, akinek hiszi magát. Senki sem ártatlan. Rita egy halálos autóbaleset egyetlen túlélője. Az autóban, amelyben Los Angelesbe hozták, még ketten ültek, őt őrizték. A lány kikászálódik a roncsok alól, és elbújik egy üresen talált lakásban. Emlékezetét teljesen elvesztette, nem tudja, ki ő, és mit akartak tőle. Amikor a lakás tulajdonosa rátalál, ahelyett hogy megpróbálna megszabadulni hívatlan vendégétől, vele együtt kezd el Rita múltja után nyomozni. A két lány különös, víziók zsúfolta világba kerül, útvesztőben bolyong, és nem találja a kijáratot. Maffiózók, csalók, gyilkosok és álmok között bolyonganak: Los Angeles ebben a filmben nem a napfény városa.

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!