Narnia krónikái – A Hajnalvándor útja (The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader)

Narnia krónikái – A Hajnalvándor útja

The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader

Kritika

A szegény ember Gyűrűk urája - Michael Apted: The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader / Narnia krónikái – A Hajnalvándor útja

C.S. Lewis Narnia-sagájának harmadik filmes installációja nehéz szülés eredménye volt: a korábbi részeket rendező Andrew Adamson megmaradt producernek, a Disney pedig a büdzsét illető „kreatív különbségek” miatt átengedte a projektet a Foxnak. A zűrös forgatás okai meglátszanak a filmen, a széria ugyanis zátonyra futott a Narnia krónikái A Hajnalvándor útjával.


2012-09-24- írta Csiger Ádám

Olvasd el a kritikát

Történet

A Pevensie-gyerekek körül a leghétköznapibb dolgok is csodává válnak. Ezúttal egy festménnyel kezdődik minden: a vásznon árválkodó hajó életre kel, és Lucy, Edmund és a kissé elviselhetetlen unokatestvérük az óceánba zuhannak. Szerencsére a Hajnalvándor legénysége kimenti őket és így az ifjú kalandoroknak egyre újabb, izgalmasabb és veszélyesebb próbákat kell kiállniuk.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!