Üvegtigris 3
Rudolf Péter
2010
Üvegtigris 3

A Filmtett szerint: 7 10 1

7

A látogatók szerint: 0

0

Szerinted?

0

Üvegtigris 3

Színes, magyar, 100 perc, 2010
Eredeti cím
Üvegtigris 3

Történet

Egy fogpiszkáló, egy lövés, egy megkeseredett orvos és egy jókor érkező luxuskocsi - ennyi elég, hogy Lali meghozza élete nagy döntését: mindent maga mögött hagy és lelép. Az Üvegtigris váratlan vendége, Feri, a budapesti sztárügyvéd - bár nem tervezte -, a büfénél marad, míg Lali - bár nem tervezte -, az ügyvéd Bentley kabriójában marad.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Ezt írtuk a filmről:

Romániai és magyarországi moziba járási szokásokról

2012 tavaszán döbbentem rá arra, hogy bár erdélyi magyar filmes szakmabelinek tartom magam, bizonyos filmes általános kultúrához tartozó kérdésékben meglehetősen hiányosak az ismereteim. Például nem tudnám megmondani, hogy egy újonnan bemutatott magyar játékfilmnek hány nézője kell legyen ahhoz, hogy a film rendezője ne érezze kínosan magát valahányszor erre a témára terelődik a szó.

Tanulmány, 2012. július 25. – írta

„Szexfilmtetsz, tesztfilmszett, feszt texmex” – 11. Filmtettfeszt, 2011. október 6–9., Kolozsvár

Tizenegy éve van Kolozsváron Filmtettfeszt, egy olyan dolog, amire büszke vagyok, amit szeretek, várok, szívesen látogatom, és elégedetten, mosolyogva gondolok vissza rá.

Beszámoló, 2011. október 11. – írta

Laliék már a spájzban vannak – Rudolf Péter: Üvegtigris 3

Rudolf Péternek nem kellett feltalálnia a spanyolviaszt, amikor útnak indította az Üvegtigris-szériát. A sokáig inkább cseh hatásokat mutató magyar népi burleszket (Indul a bakterház, Legényanya) Kusturica balkánjának zajos világa felé kormányozta. Ötletének sikerét mi sem bizonyítja ékesebben, mint hogy a magyar filmgyártásban ritka harmadik folytatást is megélte.

Kritika, 2010. december 22. – írta
Támogass egy kávé árával!
 

A Filmtett szerint:

7

A látogatók szerint:

0

Szerinted?

0

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat