A kincses sziget kalózai (Cutthroat Island)

A kincses sziget kalózai

Cutthroat Island

Történet

“Ennek a filmnek az elkészítése lehetetlen feladatnak tűnt” – emlékezik vissza a rendező, Renny Harlin. Az előnytelen időjárás és a meghibásodott eszközök által okozott állandó problémák ellenére sikerült elkészíteni egy kalandos kalóz filmet, mely szépségével Errol Flynn klasszikus alkotásaira emlékeztet.

Jamaicán vagyunk 1668-ban. Morgan Adams, a mostohatestvére által meggyilkolt híres kalóz lánya, rábukkan a kincseket rejtő Kalóz sziget térképének egy darabjára. A megfejtés a latin nyelv ismeretét és a térkép hiányzó darabját igényli. Ez azonban a könyörtelen kalóz, Dawg Brown tulajdonában van, aki megölte a lány édesapját. Morgan bosszút esküszik, átveszi a Morning Star kalózhajó irányítását és… a rabszolgapiacon megveszi a jóképű Wiliam Star-t, aki azt állítja, hogy tud latinul. A kalózok tengerre szállnak, de hajójuk hatalmas viharba keveredik. A fedélzeten kitör a lázadás.

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!