Férfit látok álmaidban (You Will Meet a Tall Dark Stranger)

Férfit látok álmaidban

You Will Meet a Tall Dark Stranger

http://www.sonyclassics.com/youwillmeetatalldarkstranger/

http://www.imdb.com/title/tt1182350

Kritika

Ne vigy minket a kísértésbe. De. - Woody Allen: You Will Meet a Tall, Dark Stranger / Férfit látok álmaidban

„Lehet, hogy egy szappanoperában élek, de boldog vagyok” – mondja a filmben a nős főnöke által elkényeztetett nő. A Férfit látok álmaidban hősei egy szappanopera láncszemeit képezik, sorsuk alakulása éppannyira meghatározható, mint meghatározhatatlan, egyetlen céljuk a boldogulás ebben a siralomvölgyben. Mindenki élni akar, amíg el nem érkezik a magas, sötét idegen, a Halál. Mint Woody Allen figurái általában, felejthetetlen karakterek, nem színészszagúak, hanem emberszagúak.


2012-09-24- írta Láng Orsolya

Olvasd el a kritikát

Történet

„Találkozni fogsz egy magas, sötét hajú idegennel” – mondja Crystal, a jósnő Helenának (Gemma Jones), akinek házassága Alfie-val (Anthony Hopkins) válságba jutott. Lányuk, Sally (Naomi Watts) és férje, Roy (Josh Brolin) kapcsolata szintén megromlott. Sally főnökével a jóképű művészeti galériatulajdonossal, Greggel (Antonio Banderas) kacérkodik, míg Roy, aki idegesen várja a választ, hogy a legújabb kéziratát elfogadtáke-e, belebolondul a szemközti szomszédba, az egzotikusan gyönyörű Diába (Freia Pinto). Sally beajánlja barátnőjét, a tehetséges festőt Greghez (akinek természetesen szintén boldogtalan a házassága). A kapcsolatok bonyolultak, a szereplők bizonytalanok, mint Woody Allennél megszoktuk…

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!